Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Mihin oireisiin on saatu apua?

 

• niska- ja hartiakipu

• päänsärky

• stressi

• unettomuus

• vatsavaivat

• määrittelemättömät kivut tai vaivat

 

 

Kokonaisvaltaista hoitoa
 

Yksittäisenä käyntinä  hermoratahieronta on äärimmäisen rentouttava hoitomuoto.

 

Tavoitteellisessa hoidossa käsittelykertoja otetaan esimerkiksi 5 kertaa viikon välein, tällä tavoin saadaan kehon hermosolut toimeliaiksi ja hoidon piiriin, maksan entsyymikanta elpymään ja solun sisäinen tasapaino eli homeostaasi palautumaan. Tämän jälkeen hoitoa jatketaan yksilöllisesti 2-4 viikon välein usean kuukauden ajan.

Hermoratahieronta on fysiologiaan perustuvaa hoitoa, joka vaatii oman aikansa.

 

 

Tekniikka

Alkuperäinen hermoratahieronta eli ääreishermoston kuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Siinä käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikkuaivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Keho hoidetaan päästä varpaisiin käyttäen painavaa ja pyörittävää otetta. Yksi hoitokerta kestää 1,5 -2 tuntia. Hoito voidaan tehdä myös kevyen vaatetuksen päältä.

Hermoratahierontaa suositellaan tyypiltään erilaisiin kipu- ja särkytiloihin esimerkiksi päänsärkyyn, niska-hartiaseudun ongelmiin, noidannuoleen, iskiaskipuihin, erilaisiin nivelkipuihin ja hermosärkyihin. Hoito suoritetaan käsin ja otteet ovat monipuolisia sekä rytmikkäitä. Hermoratahieronta sopii kaikille ja kaikenikäisille. Ainoana poikkeuksena on raskaus, juuri tehty leikkaus (2 kk väli leikkauksesta) ja elinsiirtopotilaat.
 

        Kehon piilovaivat          

 Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla niin sanottu paranemiskriisi. Sen aiheuttaa kuona-aineiden tehokas poistuminen kehosta erityselinten toiminnan tehostuessa. Oireet ilmenevät ohimenevinä tuntemuksina esimerkiksi päänsärkynä, ihottumana, kipujen pahenemisena, kuumeena, ripulina jne. Nämä oireet ovat kuitenkin aina ohimeneviä ja häviävät hoidon jatkuessa. Kaikille näitä tuntemuksia ei kuitenkaan tule tai ne ovat niin lieviä, ettei henkilö niitä huomaakaan.