Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE

 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 13.5.2018

Rekisterinpitäjä: Riikka Hakala-Rahko Tmi

Y-tunnus: 2834620-6

Osoite: Hämeenpuisto 8 lh. 29, 33210 Tampere

Sähköposti: info.riikanhieronta@gmail.com

Puhelin: 040 775 2315

Rekisterin nimi: Riikka Hakala-Rahko Tmi:n asiakasrekisteri ja hoitokortisto

Rekisterin tarkoitus: Tallennettuja henkilö- ja hoitotietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, lakisääteisten hoitokirjausten tekemiseen, ajanvarausten tekemiseen.

Rekisterin sisältämät tiedot: Henkilön etu- ja sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, hoitohistoria

Tietolähteet: Asiakas syöttää itse omat henkilötietonsa internetjärjestelmän kautta ja rekisteripitäjä kirjaa hoitohistorian. Tietoja päivitetään hoitokertojen yhteydessä.

Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: Riikka Hakala-Rahko, info.riikanhieronta@gmail.com, 040 775 2315

Tietojen luovutus: Riikka Hakala-Rahko Tmi ei luovuta asiakasrekisterin tietojaan kolmansille osapuolille. Rekisterin tiedot ovat vain Riikka Hakala-Rahkon käytössä asiakkaan hoitoon liittyen. Teknisen toteutuksen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

Tietojen suojaus: Sekä manuaalinen aineisto että sähköisesti talletetut tiedot on suojattu sähköisen viestinnän tietosuojalain ja ilmaisemien periaatteiden sekä Viestintäviraston määräysten ja ohjeiden mukaisesti. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttö edellyttää pääkäyttäjän myöntämää henkilökohtaista salasanaa ja sitä valvotaan.

Rekisteröidyn kielto-oikeus: Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja, suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Rekisteröidyn tarkastusoikeus: Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen: Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.